Medlemstilbud fra Medvind og motvind!

av / Kommentarer er skrudd av for Medlemstilbud fra Medvind og motvind! / 217 visninger / 17. august 2014

Har du lyst til å være med på en liten tur inn i ditt indre landskap?

Kunne du tenke deg en seiltur i Oslofjorden og oppleve gleden ved å være på sjøen på tampen av sommeren? 50% prisavslag til BPW-medlemmer!

Jeg har slått to fluer i en smekk og kan tilby kurs i hvordan bli mer bevisst dine valg og verdier, kombinert med en seiltur på fjorden i en 42-fots Bavaria. Friskt og sunt for både kropp og sjel! Grunnen til at jeg har blandet kurs med aktiviteter er at jeg tror det er godt å foreta en liten «ommøblering av toppetasjen» sammen med gledene naturen har å by på.

Jeg tilbyr 50% prisavslag til medlemmer av BPW Follo

Pris: 750,- inkl. lunsj og 3-timers seminar

Vi reiser onsdag 10.9.14

Avgang Padda/Ormøya kl 10.00 – Retur/Ankomst ca kl 18.00.

Jeg har satt et minimum antall påmeldte til 6 personer.

Ta kontakt med meg på mail: vivian@medvindogmotvind.no eller mobil: 988 72946.

 

NB! Jeg har også ledige plasser på en helgetur i  september – se nettsiden medvindogmotvind.no for mer informasjon og påmelding.

Screenshot 2014-08-17 15.55.42