Markedsdag på Rosenholm Campus Onsdag 27. mai kl. 10 – 14

av / Kommentarer er skrudd av for Markedsdag på Rosenholm Campus Onsdag 27. mai kl. 10 – 14 / 323 visninger / 22. mai 2015

Skjermbilde 2015-05-22 11.45.34
Markedsdagen har blitt en tradisjon på Rosenholm Campus til glede for bedriftene på huset som både får vist frem seg selv/varer og tjenester og sine samarbeidspartnere, samtidig som det skaper litt liv og røre for de ansatte på huset. Men ikke minst at flere i nærområdet får se hvilket unikt næringsmiljø vi har i Oppegård og spesifikt på Rosenholm Campus, med så mange bedrifter og bransjer representert under et tak. Dette er helt unikt på denne siden av fjorden og utenfor Oslo. Stadig flere bedrifter oppdager hvor unikt bygget, beliggenheten og mulightene er for både bedrifter og ansatte ved Rosenholm Campus. Bare den siste tiden har det kommet flere store nye leietakere til bygget, som hovedkontoret til Byggmakker, Neuman og Handelsbanken m.fl.

Gå til Markedsdagens facebookarrangement for å melde deg på og se bilder fra i fjor, klikk her.

Åpent hus for alle bedrifter og privatpersoner som ønsker å bli kjent med kontorlandsbyen Rosenholm Campus, dens bedrifter og få tilgang til ekstra gode tilbud for din bedrift eller deg selv privat. Det vil være varer og tjenester til salg med gode dagstilbud. De fleste bedriftene som stiller ut er lokale, eller har tilknytting til husets leietakere – benytt anledningen til å se hva som finnes av tjenester for deg og din bedrift i umiddelbar nærhet!
Kontorlandsbyen huser over 75 bedrifter og ca. 1000 personer har Rosenholm Campus som sin arbeidsplass. Det gir grunnlag for et bredt servicetilbud og et pulserende næringsliv.
Vi har gratis pareringsplasser til alle besøende, og kort vei til buss og tog (kun 14min fra Oslo).

Velkommen!