Anita Krohn-Traaseth, ny direktør i Innovasjon Norge!

av / Kommentarer er skrudd av for Anita Krohn-Traaseth, ny direktør i Innovasjon Norge! / 219 visninger / 2. juni 2014

Screenshot 2014-06-02 11.35.40På et allmøte kl. 15 23.05.14 fikk de ansatte i Innovasjon Norge presentert sin nye administrerende direktør.  Det blir den profilerte næringslivslederen Anita Krohn Traaseth.

– Dette er en spesiell dag. Både vemodig og spennende. Etter å ha jobbet tett med så mange gode HP Norge kolleger i snart fem år, i en omfattende omstillingsituasjon, gjør at det er vanskelig å skille lag, sier hun i en melding publisert på HP Norges hjemmesider.

– På den andre siden er lederoppgaven og den nasjonale oppgaven som Innovasjon Norge representerer, svært motiverende og umulig å si nei til, legger hun til.

Flere direktørjobber bak seg

Anita Krohn Traaseth har vært hatt lederjobber i Hewlett-Packard Norge i snart fem år, de siste to som administrerende direktør.  Hun har tidligere vært administrerende direktør i kommersialiseringsselskapet Simula Innovation og hatt samme stilling i selskapet Intelligent Quality AS.Hun har også vært strategidirektør i Det Norske Veritas (2002-2005).

– Jeg er meget tilfreds med at Krohn Traaseth skal overta som administrerende direktør i Innovasjon Norge, sier styreleder Reidar Sandal. Krohn Traaseth har solid erfaring fra ledelse med teknologi, gründervirksomhet, innovasjon, omstilling og strategi. Hun har avgjort de egenskapene som trengs for å lede Innovasjon Norge i tiden som kommer, sier styreleder i Innovasjon Norge, Reidar Sandal.

Anita Krohn Traaseth tiltrer stillingen 15. september.

Les resten av  artikkelen i Aftenposten, ved å klikke her.